Доставка

 

Условията на доставка са неразделна част от Общите условия за използване на сайта на Тиенда Гурме

Поръчка на продукти 

Поръчка на продукти от Тиенда Гурме можете да направите онлайн през нашия сайт www.tiendagourmet.bg или по телефон, на номер 070070027

 Минималната стойност на поръчка за гр. София и за страната е 45.00 лв. 

 Поръчка онлайн:

За да разглеждате продукти в сайта www.tienda.bg не е необходима регистрация.
Преди поръчка трябва да се запознаете с нашите Общи условия , Политика за защита на личните данни , Политика за бисквитки
 

– като гост – като попълните данни за обратна връзка и доставка;
– като се регистрирате в сайта;

Регистрацията Ви дава възможност да имате свой личен профил (акаунт) в нашия сайт, до който имате достъп по всяко време, чрез името и паролата, които сте задали. Информацията в него не е видима за останалите потребители и посетители на сайта. Чрез него можете:

– да пестите време за въвеждане на Вашите данни за контакт и доставка, тъй като веднъж въведени, те се запазват във Вашия личен профил;
– да проследявате историята на Вашите поръчки;
– по всяко време да коригирате и актуализирате данните за контакт и доставка, които ни предоставяте;
– да получавате промоции за лоялни клиенти на посочения от вас при регистрация имейл адрес;

След като завършите поръчката, на посочения от Вас имейл адрес ще получите автоматично потвърждение за успешно изпратена заявка. Упоменатата в него сума все още няма да е окончателната стойност, а ориентировъчна, на база посочения в сайта среден грамаж на разфасовките.

При обработване на заявката сумата се преизчислява спрямо точния грамаж на продуктите, които ще получите. Наш оператор ще се свърже с Вас, за да съобщи точната обща крайна сума и уточняване на удобен ден за доставка.

Ако не успеем да се свържем с Вас на телефонния номер за контакт, който сте посочили при заявката, изпълнението на поръчката Ви ще бъде прехвърлено за следващия работен ден.

Поръчка по телефона:

Всеки нов клиент преди поръчка трябва да се запознае с нашите Общи условия и Политика за защита на личните данни. – Можете да направите поръчка на телефон 070070027 , където наш оператор ще приеме Вашата заявка. 

– При обаждане трябва да посочите Ваши точни данни за контакт и адрес за доставка, и да заявите точно и ясно наименованията и количествата на желаните продукти, съгласно номенклатурата в сайта. Ние не носим отговорност за объркана поръчка, ако Вие не сте използвали точните наименования на артикулите при подаване за заявката.

– Посочените грамажи на повечето артикули в сайта са ориентировъчни, те са на база средния грамаж на разфасовките на продуктите на склад. Точната стойност на Вашата поръчка става ясна след обработване на заявката, когато се преизчислява спрямо точния грамаж на продуктите, които ще получите. Наш оператор ще се свърже с Вас за да съобщи точната обща крайна сума и за уточняване на удобен ден за доставка.

–  При подаване на телефонна заявка извън работното ни време – тя се записва на телефонен секретар и се обработва на следващия работен ден. В такъв случай се уверете, че сте продиктували точно и отчетливо Вашите координати и Вашата заявка (наименованията на продуктите и желаното количество).

 Ако не успеем да се свържем с Вас на телефона, който сте посочили при заявката, изпълнението на поръчката Ви ще бъде прехвърлено за следващия работен ден.

Наличност на продуктите:

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно, даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт или да ви ориентира към подобен такъв артикул, за който имаме наличност в складовете.

 

ДОСТАВКА за София-град:

– Извършваме доставките със собствен специализиран транспорт, одобрен за превоз на хранителни продукти;

– Доставките на територията на София-град се извършват от понеделник до петък в рамките на работния ден или малко по-късно, в зависимост от натовареността на трафика в съответния район на града. Срок от заявена от вас поръчка през нашия уебсайт до доставянето й до избран от вас точен адрес – от един до три дни. Доставките се извършват според дневния маршрут на нашите автомобили, което не позволява фиксирано или предпочитано време на доставка.

– Доставките се предават на посочен Ваш точен адрес, без възможност „до поискване“ в офис на куриер, поради специфичното съхранение на нашите продукти